Vistas de página en total

jueves, 6 de octubre de 2011

Dia del 9 d'Octubre

Ja esta asi un any mes, la nostra festa, la festa de tots els Valencians. El dia del 9 d'Otubre. Quant el pasat 1238 el rey Jaume I entrà a la comunitat.
El diumenge com ja be fense des de fa uns anys enrere, en Aielo ho celebrem amb un esmorzar de germanor, a les 10.30, on per un dia ens reunim tots els veins de la localitat deixant arrere les nostres rivalitats i pensant en la nostra senyera que ens acapara a tots els valencians, i en el millor lloc situats en el nou i espectacular Eixample, un lloc de quedada de tots els Aieloners desde la seva craciò.

















A partir de les 9.30 aniran tocant un grup de xirimiters del poble per tota la població, com s'ha indicat als follets de publicitat i actes del ajuntament.
Després del esmorzar, molta gent acudirà a la plaça del ajuntament de Valencia avore el acte de la baixada de la senyera a les 12 del migdia.












A pesar de les critiques de unes poques persones del poble sobre el gasto del esmorzar, dir des de ací que recolzem esta proposta que porta ja uns quants anys i que no podría ser millor.
Gràcies i que disfruteu de este dia.
Colaborador

6 comentarios:

  1. Magnific y acollidor el esmorzar popular a l'eixample!
    Quasi 900 persones han asistit a este acte per a poder celebrar la nostra festa, la festa dels valencians!!
    Gran exit ha tingut este acte!

    ResponderEliminar
  2. 900x4 euros= 3.600 euros, en aquestos diners havera pogut donar treball a una familia durant 4 mesos.

    ResponderEliminar
  3. coyo pos es veu k en ta casa paseu en una barra de pa al dia campeon, perke si una familia te que pasar 4 mesos en eixos diners....
    Apart de que com saps el que a costat els entrepans, que els as fet tu??

    ResponderEliminar
  4. fa uns anys eixia un home tocant les campanetes i nomes anaven 30 persones a vore'l i ell be qe cobrava.
    hi ha molta gent que a pensat igual que tu, pero mira an anat al esmorzar, mira si tenen morro, critiquen pero van igual.
    asi nomes es veu lo roin i lo bo no es veu mai.....

    ResponderEliminar
  5. con 3600 euros en mi casa pasamos 6 meses ya que solo cobramos 500 euros al mes y si solo compro una barra de pan al dia y de consum que es mas barato.

    ResponderEliminar
  6. Pos et done la meva enhorabona, perke en ma casa seria realment imposible pasar amb eixos diners.. et done el meu suport i espere que trobes faena pronte

    ResponderEliminar